Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mikor lesz Die Hard 5?

2009.10.06. 10:47 koimbra 3 komment

Új Bruce Willis film érkezett a mozikba, ilyenkor természetesen megragadják az alkalmat, hogy a színésznek a Die Hard ötödik részével kapcsolatos kérdéseket tegyenek fel. "Nagyon szeretnék még egyet csinálni, de jó lenne, ha mihamarabb össze tudnák hozni, mivel az idő egyre csak múlik és fiatalabb már nem leszek" - mondta Willis

A negyedik rész is be volt tervezve már évek óta, még az évtized elején ráálltak nagyon az ügyre, de jött az a bizonyos 9/11 és a producerek úgy döntöttek, hogy egy időre jegelik a filmet. A Die Hard 5 már a negyedik felvonás előtt, alatt és után szóba került. Hollywoodban most úgy is az a trend, hogy az akciósztárok újra előveszik régi, több évtizeddel ezelőtti sikerfilmjeiket és ismét belebújnak a figura jelmezébe. Harrison Ford 66 évesen ölthette fel ismét Indiana Jones gúnyáját, az ötödik részt is szeretnék megcsinálni, a forgatókönyvet már írják, Ford pedig örülne ha nem kellene annyit várni erre az epizódra, mint a negyedikre, mivel már ő se mai gyerek. Sylvester Stallone pedig 62 volt, mikor elkészítette a Rambo 4-et és hamarosan hozzálát az ötödikhez.

Willis jelenleg 54 éves és ha összehasonlítjuk Forddal vagy Stallonéval, akkor még bőven van legalább 10 éve, hogy arról beszéljen mennyire öreg is ő. Mellesleg idézném a Halálos fegyver 4-et, ahol Mel Gibson és Danny Glover az rendőrségen az öltözőben ezt ordibálták: "We are not too old for this shit" (vagy valami ilyesmit), csak hogy kicsit feldobják magukat.

Willis korábban már beszélt arról, hogy a producerek egy előzményfilmen gondolkodnak. "Azt hiszem ebben már nem veszek részt, hacsak nem találnak fel egy olyan technológiát, amivel el tudják tüntetni a ráncokat az arcomról. De megcsinálnám. Azt hiszem el tudnám játszani, minden a kinézetemen múlik." mondta Willis.

És végül, de nem utolsó sorban nézzétek meg ezt a régi zenei videót, amelyben Guyz Nite együttes John McClane-ről emlékezik meg.

Címkék: die hard miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr221431024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kaamir 2009.10.06. 11:05:46

Nekem már a 4 se tetszett, közelébe se jutott az első 3-nak. Persze a pénz miatt valszeg lesz 5. rész.

curby (törölt) 2009.10.06. 21:08:27

nekem mindegyik rész tetszett.Az egyik kedvenc akció filmem.jó lenne egy 5-ik rész de könyörgöm ne előzmény film legyen.elegem van ebből a mindenhez csináljunk előzményfilmet.így csak el fogják rontani.

Shyllard 2009.10.06. 21:37:37

Popcorn-mozinak elmegy, ha nem előzményfilm lesz. Elég szar ötlet kivenni a kultsorozatokból a hőst (utalok itt a Karib-tenger kalózai 4-es hírre) Willis-szel elmegy, de nélküle sztem baromság lenne.
süti beállítások módosítása