Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Szerintetek esélyes, hogy a Schwarzenegger a politikai pálya után újra visszatérjen a filmek világába????

2009.10.06. 17:04 koimbra 7 komment

Néhány hónapja itthon zsugáztunk a haverokkal, mikor valaki bekapcsolta a tévét, az egyik csatornán éppen a Predatort adták, a kártyaparti abbamaradt, végignéztük az egyébként teljesen szórakoztató akciófilmet, majd folytattuk a pókert. Később a Kommandó szegezett a képernyő elé, legalábbis addig ültem előtte, míg nem jött a reklám, ami embertelenül hosszú volt, képtelenség ezeknek kivárni a végét, így inkább levettem a polcról a régi videókazettát és ott folytattam, ahol abbamaradt. Schwarzenegger a 80-as évek egyik legnagyobb akciósztárja volt, habár a 90-es évek végére kicsit megkopott a neve, sorozatos buktákban játszott, a teljes beégés csak azért nem jött el számára, mivel belehuppanhatott Kalifornia kormányzói székébe, ahol olyan jó munkát végzet, hogy a következő választásokon ismét emberünk kapta a legtöbb voksot.

 

Így bokros teendői és Kalifornia irányítása, igazgatása mellett nem vállal több főszerepet,  ami érthető is, bár egy-két filmben feltűnik néhány percre. Jövőre játszani fog Sylvester Stallone The Expendables akciójában, ahol egy jelenetben lesz látható Sly, Arnie és Bruce (Willis), a produkció már csak ezért is nagy jelentőséggel bírhat. Schwarzenegger állítólag 2010-ben megpróbál bekerülni a szenátusba, eközben pedig azt próbálják elérni, hogy megváltoztassák az amerikai alkotmányt, ugyanis ez akadályozza abban emberünket, hogy esetleg később Mr. Presidentnek szólítsák.

 

Őszintén szólva nem tudom drukkoljak-e neki. Jobban szeretném inkább újra a vásznakon látni, de ugyanakkor be kell látni, nem biztos, hogy teremne számára babér a mozikban. Stallone vagy Willis is csak a régi, bejáratott karaktereikkel képesek valamirevaló bevételt produkálni, nem biztos, hogy el tudna még a hátán vinni egy 100-150 milliós produkciót. De ha végül a politikai pálya zsákutcába torkollik, akkor szinte biztos, hogy újra a filmvilág felé fordul. Szerintetek van rá esély, hogy újra főszerepeket kapjon Schwarzenegger vagy csak mellékszerepeket bíznának rá? És van rá esély, hogy újra sikeres alkotást tudjon letenni az asztalra (hiszen Az igazság nevében vagy A hatodik napon már bukta volt)?

 

Korábban a Kormányzó Úr azt, mondta, hogy benne lenne a Két tűz között folytatásában, esetleg újra megküzdene a Predatorral (jövőre pedig a pletykák szerint cameozik a Predatorsban).

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr271432042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DEW3yl · http://dew3yl.wordpress.com 2009.10.06. 17:10:52

Én ugyan úgy végignéznék vele egy vígjátékot is mint egy 80-90-es évek beli stílusú akciófilmet, mivel már olyan rég nem láttam semmilyen filmben. Azonban nem biztos, hogy ezzel mindenki így van.

freakin' · http://azutolsoakciohos.blog.hu 2009.10.06. 17:29:25

A képen ez biztos hogy Swarci? Elég érdekes feje van, fel sem nagyon ismerni.
Amúgy meg bármikor jöhet film az akciófilmek nagy öregjétől.

a8zoli 2009.10.06. 19:37:42

sztem ő bármikor összeverbuválódhat egy jó csapattal ami egy jó filmet hozhat világra. akár mellék szereplőként akár főszereplőként. vígjátékokban tuti itt nálunk sikeresebb mint amcsiban mert ha vki látott is eredeti nyelven schwarzi filmet sztem sírva keresi az audió gombon reviczky gábor és más jó szinkronnal mert annyira akcentusos és darabos robothangja van hogy az csak a terminátorokba volt jó. oda viszont az kellett. a többiben akár még angol saját nyelvét ha átszinkronizálák volna egy másik angol színésszel sztem az se lett volna egy rossz ötlet.
mindeggy az ő neve egy jó csapattal és jó sztorival garancia hogy jó lesz.
(amint esetleg magyar szinkronossan elérhető :D ) egy predators movieban ha a többi begyűjtött közé bekeveredne mint "Dodge" az első film időssebb karaktere az egy jó ötlet volna.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.10.06. 20:07:15

@freakin': Igen, ez ő.

Egyébként egy Schwarzenegger gigaposzt van születőben, most kezdtem az ötödik oldalba bele.

nyuszisz 2009.10.06. 20:15:51

Engem nem nagyon hatott meg egyik filmje se, na de biztos kapna főszerepet, ha az lenne a kívánsága. Talán dvd-n sikeres lehetne még valami akciófilmben.

curby (törölt) 2009.10.06. 21:04:10

Nekem az egyik kedvenc színészem és sajnálom hogy átváltott a politikai pályára.Remélem még vissza tér mert hiány van mostanság a jó akció színészekből és a jó akció filmekből.szerintem kapnna még főszerepet de lehet hogy már bukta lenne.

duckit · http://gonduzo.blog.hu/ 2009.10.07. 00:28:41

Szerintem meg legyen Mr. President! Alelnöknek meg mehetne Sly és Willis!
Szerettem a filmjeit!!
De nem biztos, hogy már elbírna egy predátorral!!
Mondjuk egy Alien-nel simán.
süti beállítások módosítása