Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Villámra várni kell, de a Csodanő filmen még ügyködnek

2009.10.06. 11:12 koimbra 3 komment

Néhány hónapja volt szó arról, hogy a Warner összefogott a DC képregénykiadóval és a stúdió égisze alatt fognak elkészülni a kiadó által birtokolt figurákról szóló filmek. Csakhogy a Warner úgy tűnik nem nagyon stappálja magát, hogy legyen is ezekből valami. A Superman filmből szinte biztos, hogy nem lesz semmi, a harmadik Batman mozi eljöveteléről is csak pletykák keringenek, az Igazság Ligáját pedig a forgatás megkezdése előtt állították le. A Zöld Lámpás előtt tiszta az út (még), van rendező (Martin Campbell) és főszereplő (Ryan Reyndols), a bemutató is ki van tűzve 2011. június 17-re.  De mi a helyzet Villámmal? Régebben Reynolds volt az esélyes a figura eljátszására, de azóta eltelt némi idő és nem nagyon haladnak a munkálatokkal. Charles Roven producer egy ideig próbálta tető alá hozni a filmet, de rossz hírrel szolgált a rajongóknak. Roven elmondása szerint felkeresték a stúdiótól és azt mondták neki, hogy nem igazán jön be nekik az, amit eddig fel tud mutatni, ők teljesen máshogy képzelik el a filmet.

Pedig a rajongók felkapták a fejüket, mikor a neten megjelent egy kamerás teaser, azonban erről kiderült, hogy fake.

A Csodanő sem került vissza a fiókba, ebből is próbálnak valami értelmeset összehozni egy ideje.  Jessica Biel és Jennifer Love Hewitt szivesen eljátszották volna a szerepet, sőt Beyonce is felhozta a témát tavaly novemberben, az énekesnő azt mondta most hogy a Fehér Házba néger elnök került, eljött az ideje a fekete szuperhősöknek is. Akkor azt mondta állítólag már volt is egy olyan megbeszélésen, ahol a Warner és a DC embereivel konzultálhatott a szereppel kapcsolatban. Rossz viccnek tűnt az egész, ám egy sajtókonferencián Beyoncé beszélt azokról a filmekről, amiben játszani fog és a Csodanőt is megemlítette. Már az írókkal (Stuart Beattie és David Elliot) is egyeztetett, a film rendezője pedig John Moore lesz.

A végén pedig nézzétek meg ezt a videót (ha már szuperhősös poszt) melyben  egy technikában jártas egyén  barkácsolt egy kézi lángvetőt.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr251431070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

freakin' · http://azutolsoakciohos.blog.hu 2009.10.06. 15:51:51

én is akarok egy ilyen lángvetőt :D

0gre · http://stoneagecomics.comxa.com/index.html 2009.10.06. 21:42:11

Még, hány ilyen szerepet akarnak ráerőltetni Reynoldsra? Majd kiderül, hogy ő lesz Wonder Woman is :D
De most komolyan, ha ő lesz Flash és Green Lantern egyszerre, és lesz valaha JLA film, akkor szerintem szarba lesznek.

freakin' · http://azutolsoakciohos.blog.hu 2009.10.07. 10:59:57

Egyszerű, valaki másra adják rá a Flash ruháját, aki hasonlít Reynoldsra és már ott is a Justice League film.
süti beállítások módosítása