Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tarantino westernt rendezne

2009.10.06. 10:23 koimbra 8 komment

Quentin Tarantino jó szokásához híven tele van filmötlettekkel, a kérdés vele kapcsolatban mindig is az volt, hogy mikor lesz ezekből az elgondolásokból valami. A Becstelen brigantyk forgatókönyvét is évekig írta, mire végül film lett belőle. Ezzel kapcsolatban már halhattuk, hogy a rendező szeretne folytatást készíteni hozzá, mivel rengeteg dolog kimaradt az alkotásból, van elég anyaga egy előzményfilmre és egy folytatásra is.  Ezen kívül múlt héten egy spanyol talk-showban beszélt a Kill Bill harmadik részéről, amiről azt mondta, hogy a második és harmadik felvonás között 10 évet szeretne kihagyni, azaz leghamarabb 2014-ben lehet valami a filmből.

Tarantino szeretne még egy westernt összehozni és egy 20-as 30-as évekbeli Pretty Boy Floyd-típusú gengsztermozin is gondolkodik. " Nos még mindig szeretnék westernfilmet csinálni, még egyszer sem rendezhettem westernt. Persze gondolkodtam már rajta, de  nem csináltam még ilyesmit." -mondta az Empire-nek Tarantino, aki ha még nem is rendezett westernt, de a Django remake-jében, a Sukiyaki Western Djangoban szerepelt pár percig.

 

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr611430957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hammer · http://car-pencil-etc.blog.hu/ 2009.10.06. 13:15:07

amióta kiderült, hogy háborús mozit csinál, azóta mondogatom, hogy kéne még egy western, egy korai gengszerfilm, meg valami középkori lovagregény is tőle. 66%-ban bejöhet

Diego46 · https://soundcloud.com/djmattkonrad 2009.10.06. 13:21:37

Ehh, Pretty Boy Floyd. :)
Volt a Public Enemiesben is, asszem Channing Tatum játszotta.

Tesveer 2009.10.06. 14:58:29

@Hammer: Úgyszintén, kivéve a középkori filmet.:-) Az valahogy nem tűnik Tarantino műfajának, igaz a háborúsról sem gondoltam volna igazán. A western viszont nagyon adja magát, majdnem minden filmjében van ilyen utalás. Amikor meg még csak a cikk címét olvastam, egyből az ugrott be, hogy ja western, és gengszterfilm is hiányzik tőle.

2009.10.06. 15:02:22

Hááát, pontosabban a címe ellenére in inkább az Egy maréknyi dollárért remake-je az a Sukiyaki, mintsem a Djangóé, persze van abban szar, szappan, szalámi. És nem csak hopp, feltűnt, hanem executive producer is, bár lehet hogy csak papíron.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2009.10.06. 16:24:26

Én érdekességképpen pornóban nézném meg Tarantinót. Eddig ui. az amúgy erős lábfétisiszta attitűdjén kívül egyéb szexuális jellegű érdeklődését nem fedezhettük még fel. Egy fene, csináljon egy lábfétisiszta filmet, de pronó legyen! A vér már uncsi.

Puncskocka 2009.10.06. 16:25:35

mivel a becstelen brigantikig eléggé hallgatott, sanszos, hogy most kicsit belehúz, de hogy western... hááát

gunsmoke (törölt) 2009.10.06. 19:20:30

A Sukiyaki Western Django nézhetetlenül rossz volt, amit tovább súlyosbított Tarantino játéka. Pedig a profilomból egyértelműen kiderül, hogy megszállott "Jerome" rajongó vagyok:), de ami szar az szar.

Egyébként én inkább a westernt várom, mint a folytatásokat.

@efes: Tarantino egyszer már a Faster Pussycat Kill, Kill! remake-jét is beigérte (a Death Proof promóciós hadjáratánál), de szerintem abból sem lesz semmi.

Shyllard 2009.10.06. 21:42:00

Tarantino a világ legjobb rendezője (nolan mellett), remélem sikerül összehoznia a westernjét, mert sztem abban is hatalmasat alkotna. A Kill Bill 3, meg a Becstelen Brigantyk folytatás pedig jöhet! :D
süti beállítások módosítása