Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Wahlberg egy izladni film remake-jében

2009.10.06. 10:00 koimbra Szólj hozzá!

Mark Wahlberg szerződött le a Reykjavik-Rotterdam film főszerepére, ami egy 2008-as izlandi film remake-je lesz. Az eredeti produkció 5 díjat is besöpört Izlandon az Edda Awardson.

Aaron Guzikowskit bízták meg a forgatókönyv megírásával, a rendezői poszton pedig Baltasar Kormakur (Mýrin, 101 Reykjavík) fog tevékenykedni, mellesleg az eredeti filmben szerepelt és produducerként is részt vett a munkálatokban

A 2008-as verzió középpontjában egy biztonsági őr áll, aki korábban csempészettel foglalkozott és egy korábban csempészettel foglalkozó férfi áll, akik a Reykjavik-Rotterdam járaton utazik.  Miután kemény pénzügyi gondjai adódnak kénytelen visszatérni az illegális üzletek világába.

Wahlberg elég elfoglalt mostanában, három olyan film is utómunkálatok alatt van, amiben szerepel, egy jelenleg is forog, ezen kívül még 5 produkcióval hozták kapcsolatba a nevét.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr281430903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása