Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Folytatások jönnek (?)

2009.10.07. 10:58 koimbra Szólj hozzá!

Paul Wernick, a Zombieland írója elárulta, hogy szeretnének folytatást készíteni a filmhez. "Éppen végeztünk a film vágásával, mikor Woody Harrelson beállított, megölelt minket és azt mondta: Soha nem mondtam igent egy sequelre sem, de ebben benne lennék" - mondta Wernick. A Zombieland 23 millió dollárba került, Amerikában múlt hét pénteken mutatták be és hétvégén 25 milliót hozott a horror-vígjáték.

Hatalmas siker volt a Simpsons család mozifilm, felmerült a folytatás lehetősége is. Matt Groening a sorozat írója és producere azt mondta, hogy azt hitték a film elkészítése 2 évet fog csak igénybe venni, ehhez képest 4 évet szöszöltek vele, most biztosan nem vágnak bele még egybe, talán majd egyszer.

Roberto Orci és Alex Kurtzman nem vesz részt a Transformers 3-ban, az írói melót Ehren Kruger végzi egyedül. A Transformers 3 elvileg 2011 júliusában érkezik a mozikba.

Címkék: folytatás miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr921433631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása