Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Isla Fisher két vígjátékra is leszerződött

2009.10.07. 20:00 koimbra 4 komment

Isla Fisher két könnyedebb vígjátékra is aláírt, melyek az Universal stúdió berkein belül fog készülni. A Life Coachban Fisher egy fiatal nőt fog játszani,aki elhatározza, hogy felkeres egy életvételi tanácsadót, úgy reméli, hogy ez segít majd helyrehozni az életét valamiképpen. Az egyedüli probléma az, hogy a tanácsadó még jobban maga alatt van, mint ő maga. Liz Cackowski és Maggie Carey írják a forgatókönyvet.

A másik vígjáték a Someday My Princes Will Come lesz, aminek a szkriptje egy francia forgatókönyvön (Un jour mes princes viendront) alapszik, amiből még nem készítettek még filmet. Ennek történetéről nem lehet tudni semmit, csak annyi bizonyos, hogy romantikus-vígjáték lesz. Ha tippelni kéne azt mondanám Fisher egy kicsit ügyetlen, szerencsétlen csajt játszik, aki balszerencsés a férfiakkal, de egy nap eljön a sármos, vicces, férfi úriember, aki szépen beleszeret. Audrey Wells, a Napsütötte Toszkána írója és rendezője kezében van a forgatókönyv.

Fisher éppen nagyon ráér, mivel csak a Rango animációs sci-fi westernhez fogja majd a hangját adni, de az is majd valamikor 2011-ben fog érkezni.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr41434380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Drakeamarth 2009.10.07. 22:06:29

Inkább pornóznia kéne, ahhoz több tehetsége lenne szvsz... xD

sjbee 2009.10.08. 23:54:29

Érdekes, nekem is a "blokkolnám" szó pattant ki a fejemből egyből, nem is értem az egészet :)
süti beállítások módosítása