Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Predators szereplőgárda

2009.10.07. 09:50 koimbra Szólj hozzá!

Másfél hete a Predators történetét és a karakterek jellemzőiről olvashattatok itt a blogon. A forgatás szeptember végén indult volna, de kis csúszásban vannak a készítők, ám még ebben a hónpban nekiugranak a filmnek, csak egy dolog hiányzott eddig, nem tudtuk kik lesznek a szereplők, egyedül Danny Trejo mondta azt, hogy ő benne lesz az Antal Nimród rendezésében készülő produkciónak.

Nos most már szolgálhatok egy névsorral: Alice Braga (Redbelt), Danny Trejo (Machete), Walt Goggins (Shield sorozat), Oleg Taktarov (Bad Boys 2), Mahershalalhashbaz Ali (Benjamin Button különös élete) és Louiz Ozawa. Rajtuk kívül Adrien Brody (A zongorista)  is látható lesz majd az alkotásban, állítólag a színész nagyon keményen lobbizott azért, hogy leszerződtessék a filmre és olyan szerződést írhatott alá, ami szerint a folytatásokban is benne lenne. Topher Grace-szel (Pókember 3) még folynak a tárgyalások, a színész még nem írt alá a filmhez.

A Predatorst 2010 július 9-én mutatják be a mozik.

Update: Brody lesz a csapat vezetője, akit embervadásznak hívnak. Grace sorozatgyilkost fog játszani, akinek teljesen ártatlan a külsje. Braga egy könyörtelen gyilkost testesít meg, Ali pedig egy olyan férfit formál meg, aki nem fél a haláltól. Goggins pedig egy olyan fickót játszik, aki korábban az oroszoknál volt kommandós, amolyan előbb lő, aztán kérdez típus. Trejo pedig két géppisztollyal fog járkálni.

Címkék: szereposztás miújság predators

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr121433500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása