Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Megfilmesítik Stephen King fiának a regényét

2009.10.12. 11:17 koimbra 1 komment

A Mandalay Pictures megszerezte a Horns című regény megfilmesítési jogait, a könyvet Joe Hill, Stephen King fia vetette papírra.

Szerelem, horror és bosszú -ezekre lehet majd számítani a műben, a történet egy 26 éves fickóról szól, aki egy alapos tivornyázás után úgy ébred fel, hogy egyáltalán nem emlékszik semmire az előző estéből, majd felfedezi, hogy a fején szarvak nőttek. A nap folyamán a szarva pedig csak egyre nagyobb lesz, ami a barátnője rejtélyes halálával hozható összefüggésbe.

Februárban kerül a könyvesboltok polcaira a Horns, a forgatáshoz még nem tudni, hogy mikor kezdenek hozzá, Hill előző regényéből, a Szív alakú dobozból is film fog készülni (majd valamikor). Stephen King műveit a filmesek elég gyakran el szokták cseszni, olykor viszont előfordul, hogy mesterművet sikerül letenni az asztalra. Remélhetőleg jó kezekbe kerül Hollywoodban a film.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr801444393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tipca 2009.10.12. 16:30:44

Hurrá! Remélem ez is mihamarabb lesz magyarul (mármint a könyv). Mondjuk egyelőre én még mindig a Szív alakú doboz filmre várok, de az ifjabb King stílusa nagyon filmszerű, sztem nem olyan nehéz átültetni mozira, mint az apuka könyveit.
süti beállítások módosítása