Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mózes története a 300 stílusában

2009.10.12. 16:08 koimbra 1 komment

Rengeteg bibliai témájú film készült és még biztosra vehető, hogy fogunk is látni néhány történet a vásznakon a Könyvek könyvéből. Ezen alkotások egy része kalandos, érdekes film volt, akadt olyan is, ami lassan csordogált előre, Mel Gibson Passiója viszont elég véresre sikeredett, szépen is hozott a produkció a kasszáknál, de a többi mostanában készült "szokásos" sztori nem tud felmutatni dollárszázmilliókat. A Fox viszont nagyon is arra hajt, hogy egy bibliai filmmel arassanak. Sok CGI, dagadó mellizmok és kockahas, lassított harci jelenetek -erre számíthatunk.

A Fox stúdió Mózest hozná el újra a vásznakra,  megmutatnák miképp vezette ki a népét Egyiptomból, hogyan szabadította fel a rabszolgákat és a Vörös-tenger látványos szétválasztása sem maradna ki. Peter Chernin és Dylan Clark lesznek a film producerei, a forgatókönyvet pedig Adam Cooper és Bill Collage fogják megírni. Collage éppen végzett a Moby Dick szkriptjével, amiből Timur Bekmambetov készít majd filmet.

A cél az lenne, hogy Cecil B. DeMille 1965-ban készült Tízparancsolat filmjét átitassák a Rettenthetetlen hangulatával. Ez még úgy ahogy jól hangzik, de van még tovább is. "Lenyűgöző látványvilágú akciófilm a 300 stílusában" -így írták körül a Mózes filmet és a Moby Dick esetében is hasonlóra számíthatunk. Ez szerintem a következőképpen fog festeni: Mózesen egy csepp zsírfelesleg sem lesz, kockahassal fogja hidetni az igét és a tízparancsolatot tartalmazó kőtáblával zúzza be a fejét a hitetleneknek.  Hmm, az egyház máris válogatott átkokat szórhat a készítők fejére.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr841445313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2009.10.12. 20:52:37

Nem is lenne élvezetes, ha úgy mesélnék el, ahogy az a Nagykönyvben meg van írva :) Érdekel, hogy Mózes, hogy fog akciózni :D Az égő csipkebokorral majd lesz egy boss-fight, és csak a legyőzése után adja meg a szükséges infókat, v mi?! De nembaj, biztos jólesz :)
süti beállítások módosítása