Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Változások: Theron helyett Jolie, Beyonce nem lesz Csodanő

2009.10.12. 09:56 koimbra 5 komment

- Jó egy évvel ezelőtt írtam arról, hogy Hollywoodban  újraforgatják az Anthony Zimmer francia thrillert. Akkor úgy nézett ki a dolog, hogy Tom Cruise és Charlize Theron fogják játszani a főbb szerepeket. Idén augusztusban azonban Cruise távozott a projektből, a stúdiónak gyorsan meglelte utódját Sam Worthington személyében. Most pedig Theron lépett le, ami után  fel is vették a kapcsolatot Angelina Jolie-val, vele folynak jelenleg a tárgyalások a szereppel kapcsolatban.

- Kiderült, hogy nagy kamu volt az a hír, miszerint Beyonce lesz majd Csodanő. A ComicBookMovie oldal tette közzé az információt, amit több filmes oldal is leközölt. Az oldal egyik olvasója azért találta ki ezt, hogy a barátnőjének felvágjon, de végül tiszta vizet öntött a pohárba és elárulta, hogy hazugság volt az egész. A ComicBookMovie kitiltotta az illetőt az oldalukról és bocsánatot kért az olvasóktól.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr451444208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.10.12. 10:40:30

@rhynn: Csodanő.
De az lenne a röhej, ha végül tényleg ő lenne.

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2009.10.12. 11:31:55

Hát igen. Mondjuk nem sok harcias amazont tudok elképzelni. Nálam kicsit teltebbnek kellene lennie, pl. Hillary Duff :D (asszem így hívják, akire gondolok)

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2009.10.12. 13:49:57

@koimbra: úúúú de jó ötlet :) Rá nem is gondoltam.
süti beállítások módosítása