Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Chris Pine pénzt hamisít

2009.10.13. 20:42 koimbra Szólj hozzá!

A Paramount megvette a The Art of Making Money: The Story of a Master Counterfeiter könyv megfilmesítési jogait. Minél előbb szeretné a stúdió, ha film készülne a regény alapján, ami igaz történeten alapszik, először New York Times-ban jelent meg Jason Kersten cikke, aki később könyvet is írt a sztoriból.  A rendezői posztra D.J. Caruso-t sikerült megnyerni,  a Disturbia és a Saszem után kivételesen nem Shia LaBeouf-fal, hanem Chris Pine-nal (Star Trek) fog dolgozni.

Art Williams (ő lesz Pine) a történet főhőse, aki piti kis tolvajként kezdi, majd a pénzhamisítás mestere lesz. Williams volt az első, aki végül meg tudta hamisítani az amerikai dollárt, pedig azt eddig senkinek sem sikerült, több millió dollárt állított elő, míg végül az amerikai titkosszolgálat lekapcsolta. Kicsit hasonlít a Kapj el, ha tudsz film történetére, nem?

Pine jelenleg az Unstoppable thrillerben játszik Denzel Washington oldalán, kettejüknek egy elszabadult vonatot kell megállítaniuk. Mivel a Star Trek második részéhez nem látnak hozzá ebben az évben, így a forgatás után fejest tud ugrani a pénzhamisítós produkcióba.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr611448297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása