Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tommy Lee Jones ismét rendez

2009.10.14. 16:08 koimbra Szólj hozzá!

Tommy Lee Jones harmadik rendezésére készül, ami nem western lesz. Először 1995-ben a Régi jó cimborák western-kalandfilm kedvéért állt be a kamera mögé, majd 10 évre rá a Melquiades Estrada három temetése dráma-krimi-westernt dirigálhatta le. Nem kell újra egy évtizedet várni arra, hogy Jones ismét rendezzen, hiszen Michael Connolly 2005-ben kiadott regényét fogja vászonra adaptálni és az egyik szerepet is el fogja játszani.

A Lincoln Lawyer film fő karaktere Mickey Haller, aki egy ügyvéd, aki az ideje nagy részét a Lincolnja hátsó ülésén tölti. Leginkább piti kis bűnözők jutnak számára, ám ahogy lenni szokott, élete legnagyobb ügyét kaparja ki, egy milliomos playboyt kell védenie, akit gyilkosság vádjával tartóztattak le.

Matthew McConaughey alakítja az ügyvédet, a színész a Ha ölni kell tárgyalótermi krimiben is alakított már hasonló figurát, az volt az első fontosabb szerepe. Azt még nem tudni, hogy Jones kit fog eljátszani, mindenesetre nem hiszem, hogy gondot fog okozni számára a karakter megformálása. A forgatókönyvet John Romano (Éjjel a parton) írta.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr301449962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása