Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Nindzsák és szamurájok a Wolverine 2-ben

2009.10.17. 14:27 koimbra 5 komment

Lauren Shuler-Donner az X-Men filmek producere az Empire-nek mondott néhány érdekességet a Wolverine folytatásáról.

"Eredetileg azt a sztorit akartuk az első Wolverine részben felhasználni, amit most a másodikban, de a Fox fejese Tom Rothman ragaszkodott hozzá, hogy először egy eredettörténetet kell bemutatnunk. A második rész Wolverine és Mariko kapcsolatára fog fókuszálni, nagyon szerencsés helyzetben vagyunk, mivel ez a sztori olvasható volt a képregényekben, eléggé ismert. A filmhez mindenképpen egy A+ kategóriás írót akarunk megnyerni és Chris McQuarrie forgatókönyvíró (Valkűr, Közönséges bűnözők) pont megfelelő erre a feladatra.

Mi lehet klasszabb annál, ahogyan az ellenfelek másféle stílusban küzdenek egymással? Mariko apja rúd-szerű fegyvert fog használna Wolverine-nel szemben. A második részben lesznek szamurájok, nindzsák, katanákkal és egyéb hasonló fegyverekkel fognak harcolni egymással a szereplők" -nyilatkozta Donner

Ezen kívült azt is elmondta, hogy nem érzi problémának azt, hogy Ryan Reynolds elvállalta a Zöld Lámpás szerepét is, ettől függetlenül még mindig ő játszhatja el Deadpoolt a mozifilmben. A producer azon van, hogy a Wolverine-ben látott Deadpoolt elfelejtsék a nézők és újra akarja kezdeni a figurával az alapoktól, ezúttal teljesen a képregényre fognak támaszkodni.

A Magneto mozi se fog elkészülni egyhamar, Donner szerint David S. Goyer kiváló forgatókönyvet írt, de a teendők listáján a legutolsó helyet foglalja el a film. 5 éven belül biztosan nem fognak hozzálátni a forgatáshoz és Ian McKellen nem fog szerepelni az alkotásban, ugyanis ez egy eredettörténet lesz és egy sokkal fiatalabb színészre lesz szükségük. Az X-Men 3-ban egy úgynevezett Lola elnevezésű technológiát használtak, hogy megfiatalítsák Patrick Stewart-ot, amit tudnának használni a Megneto film esetében is, de mivel az eljárás iszonyat drága, így a Magneto is nagyon sokba kerülne.

Címkék: miújság rozsomák 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr451455918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Armida · http://armida.freeblog.hu/ 2009.10.17. 17:00:58

Hurrá, éljen a távol-keleti szál! :)

Shyllard 2009.10.17. 23:20:35

Pedig a Magnetosat nagyon vártam :( De McKellen nélkül sztem nem fog sokat érni a film, nagyon passzolt hozzá a szerep :(

Spawn85 2009.10.18. 11:01:58

Ez érdekesen hangzik, bár én azon kevesek(?) közé tartozom, akinek bejött a "Wolverine" előzményfilm, úgyhogy biztos, hogy megnézem a másodikat is.

"Deadpool"-lal kapcsolatban ezek jó hírek.

Gondolom, akkor Patrick Stewart-nál ugyanezt a technológiát alkalmazták a "Wolverine" film végén is.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.10.18. 13:02:50

@Spawn85: Szerintem sokaknak tetszett a film:) Sajnos szerintem elcseszték, bár ez talán annak a számlájára írható, hogy a rendező és a stúdió többször összezördült.

Spawn85 2009.10.19. 14:25:45

@koimbra: Hát...én többnyire negatív véleményekkel találkoztam. (Elég megnézni a blogomon a kommentek nagy részét a filmnél. Asszem ott volt, hogy valaki "A Gyűrűk Ura"-hoz hasonlította, ami enyhén szólva is erős dolog.)
süti beállítások módosítása