Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Szereposztás

2009.10.18. 13:16 koimbra 2 komment

- Derek Mears is csatlakozott a Predators stábjához, ő egy Predatort fog eljátszani. A filmet már forgatják, jövő nyáron be is mutatják.

- Matthias Schweighöfer az aintitcool oldalnak elárulta, hogy benne lesz a Thor filmben és rajta kívül még Jude Law és Robert De Niro is látható lesz az alkotásban. Eddig Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Natalie Portman, Jaimie Alexander és Colm Feore szerződött le.

- Chris Messina mellett Logan Marshall-Green, Jenny O'Hara, Jacob Vargas és Matt Craven is fel fog tűnni a Devilben, amely M. Night Shyamalan története alapján fog készülni. A sztori szerint néhányan bennragadnak egy liftben és az egyik figura maga az ördög.

- Kirsten Prout egy vámpírt fog játszani az Alkonyat harmadik részében.

- Az alábbi videóban Stan Lee beszél a cameo szerepeiről. (Nekem kicsit furcsa az öreg, nincs beállva?)

Címkék: szereposztás

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr601457808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

0gre · http://stoneagecomics.comxa.com/index.html 2009.10.18. 13:40:42

Szerintem csak fáradt volt, ott háttérben szaladgálnak meg intézkednek az emberek rendesen, ő meg 80 éves, biztosan nehezen bírja.

pepo05 2009.10.18. 19:49:32

Nincs ő benyomva egyáltalán, alapból is elég vicces, izgága figura az öreg.
süti beállítások módosítása