Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Nem kerül mozikba a 30 Days of Night folytatása

2009.10.20. 11:45 koimbra Szólj hozzá!

Korábban már írtam róla, hogy betervezték a 30 Days of Night folytatását, akkor még nem volt ismeretes, hogy a mozikban lesz látható a horror vagy pedig DVD-re száműzik a sequelt. Ma kezdődött a forgatás és kiderült, hogy bizony a második részt nem fogják a filmszínházak vetíteni.

Melissa George, aki az első részben a főszerepet játszotta nem vállalta a folytatást, ám karaktere benne lesz a 30 Days of Night: Dark Days címre hallgató filmben, helyette más színésznő fogja alakítani Stellát, aki a második felvonásban vámpírvadászokhoz csatlakozik, bosszút szeretne állni a vérszívókon, miattuk halt meg a barátja.

Rhys Coiro (A túlvilág szülötte) lesz a főhős, Mia Kirshner (Fekete Dália) pedig Lilithet, a vámpírok vezetőjét formálja meg. Harold Perrineau (28 héttel később), Kiele Sanchez (A Perfect Getaway), Diora Baird (Texasi láncfűrészes mészárlás: A kezdet)  és Monique Ganderton is feltűnik még a produkcióban.

Címkék: folytatás miújság sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr21462768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása