Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Zemeckis marad a motion-capture technikánál

2009.10.20. 11:29 koimbra Szólj hozzá!

Robert Zemeckis gyakorlatilag a motion capture technikával kel, fekszik, álmodik, azzal dolgozik és ez teszi ki a teljes életét, a Polar Expressz, a Beowulf is hasonlóképpen készült, a Karácsonyi ének feldolgozásán is ezt használva munkálkodik. A következő filmjében, az Airmanben is ezt használják majd, de ezúttal nem Zemeckis fogja dirigálni a produkciót, a rendezői széket átadta Gil Kenannak (Rém rom).  150 millióba fog kerülni a produkció, ami bátor vállalkozás, tekintve, hogy eddig Zemeckis egyik hasonló alkotás sem döngette meg a mozik kasszáit. Az Airman forgatókönyvét Ann Peacock (Narnia)  írja Eoin Colfer regénye alapján.

A történet egy Írországhoz közeli szigeten játszódik, a főhős pedig Connor, akinek az apja a király egyik testőre. Mikor a királyt meggyilkolják a gyanú Connorra terelődik, le is csukják, a srác itt azonban megalkot egy repülő masinát, aminek segítségével megszökik.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr81462733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása