Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Alakul a Whistlebowler szereplőgárdája

2009.10.21. 11:28 koimbra Szólj hozzá!

Monica Belucci, Vanessa Redgrave  és David Strathairn is leszerződött a The Whistlebowler indie drámába. A produkció főszereplője Rachel Weisz lesz, a színésznő egy nebraszkai rendőrt fog alakítani, aki Boszniába megy békefennartóként, de ott különös dolgokra lesz figyelmes, rádöbben arra, hogy a társai szexkereskedelemmel foglalkoznak. Miután ezt szóvá teszi kirúgják, erre ő beperli a munkaadóit. Azt sajnos még nem lehet tudni, hogy kit fognak játszani a többiek, de úgy érzem Belucci nem katona lesz, hanem szenvedő alanya lesz a történéseknek.

Larysa Kondracki fogja rendezni a produkciót, eredetileg úgy volt, hogy Budapesten zajlik a forgatás, de végül Romániában fognak munkálkodni a filmesek. Kondracki és Ellis Kirwin írták a forgatókönyvet Kathryn Bolkovac története alapján, aki 1999-ben békefenntartóként volt jelen Boszniában.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr281465103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása