Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kész a Holló forgatókönyve

2009.10.21. 12:26 koimbra 2 komment

Tavaly decemberben írtam arról, hogy Stephen Norrington (Penge, A szövetség) rendezheti a Hollót, ami nem egy új rész lesz, hanem teljesen újraindítják az egész franchise-t. A régi szériának már úgyis mindegy, ugyan nem láttam a Holló legutolsó részeit, de el tudom képzelni milyen mocsokrossz műveket készítettek a dvd piac számára.

Norringtonra bízták a forgatókönyv megírását, amivel végzett is és a stúdió teljesen elégedett a munkájával, szóval hamarosan hozzáláthatnak a szereplőválogatáshoz (Jason Statham anno jelezte, hogy érdekelné).  A rendező elárulta, hogy nem remake-ben gondolkodnak,  egy teljesen új sztori kreaált és új karaktereket fognak látni a nézők, teljesen más lesz, mint Alex Proyas kultfilmje. "Proyas alkotsa gótikus és stilizált volt, az új Holló pedig realisztikus és misztikus lesz egyben, szinte már dokumentarista stílusú" -mondta Norrington

Címkék: miújság holló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr981465211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2009.10.21. 13:02:16

én láttam mind a 2-es még aránylag elment a 3-asnak csak a zenéje jó (filter) semmi más. :(
süti beállítások módosítása