Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Új Farkasember előzetes

2009.10.21. 21:39 koimbra 9 komment

Alább láthatjátok a Farkaesember új előzetesét, amelyet feliratozva nézhettek meg. A film bemutatója többször módosult, először februárban érkezett volna a mozikba, majd átrakták áprilisra, aztán novemberre. A végleges dátum 2010. február 12, majd meglátjuk megint máshova pakolják-e a bemutatót. Benicio Del Toro alakítja a főhőst, ő fog majd átalakulni a szörnyeteggé, Emily Blunt a női vonalat erősíti, Anthony Hopkins pedig Del Toro apját játssza. Szerintem már az előző előzetes sem volt valami jó, az új láttán sem változott meg a véleményem,  elég műnek, színpadiasnak tűnik az egész.


 

 
Címkék: trailer the wolf man

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr51466468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2009.10.21. 22:18:50

Mű vagy nem mű? a színészeket bírom Anthonyt imádom! és szerintem egy Farkasember storyt így lehet megcsinálni!

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.10.21. 22:21:36

@Dejdő: Szerintem olyan színpadias az egész, vagy legalábbis én így érzem. De legalábbis ha jó lesz, csak pozitívan csalódom:)

2009.10.21. 22:26:51

Persze hogy mű. Minden film mű :)
Egyébként a kommentedből már jobban érthető, hogy mi az ami nem tetszik. Nekem éppen ezért (is) tetszik :)

Ez bizony, az eddigiek alapján egyfajta rémdráma lesz. Ami szerintem - ha jól csinálják meg - briliáns lehet.
Persze biztosat majd csak a kész film megtekintése után tudok mondani :)

ThufirHawat 2009.10.22. 08:27:53

Nagyon tetszik, pont, mert színpadias.

eric · http://vastagbor.blog.hu 2009.10.22. 08:51:24

nagyon jó lesz. és így kell kinézni egy farkasembernek nem úgy mint a new moonban...

Bobzen 2009.10.22. 19:33:08

@koimbra: A klasszikus horrorfilm alapja a színpadiasság. Nem kell ehhez horror-geeknek lenni, elég látni Burton Ed Wood-ját. Szerintem örvendetes, hogy ezt a fajta hangulatot is megpróbálják feleleveníteni ebben a remake-ben, ám majd a végeredmény láttán dől el, hogy ez működik-e, vagy rosszul kivitelezett anakronizmusként marad meg majd az emlékezetünkben.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.10.22. 19:49:47

@Bobzen: Na jó, de Ed Wood és a Farkasember két külön dolog szerintem. Ott Tim Burton direkt csinálta meg így, ez pedig csak egy klasszikus horror újrája és elég szerencsétlen dolog megidézni a színpadisságot, ahogy azt a régi filmek tették. Akkoriban a Farkasember lehet ezért volt jó (én nem láttam), de a Grindhouse is a 70-es éveket idézte volna meg és bele is buktak a pénztáraknál. Nem hiszem, hogy valaki volt olyan őrült, hogy 100 milliót adjon arra, hogy úgy nézzen ki a film, mint a 40-es években. Inkább úgy vélem elcseszték, de majd kiderül fél éven belül.

Bobzen 2009.10.22. 20:08:16

@koimbra: Ed Wood munkásságának varázsa abban áll, hogy olcsón és gyorsan dolgozott, a filmjei ennek eredményeképpen mindig igénytelen fércmunkák voltak (ma is azok), mégis sikerült az egy évtizeddel korábbi "szörnyfilmek" minden lényeges stílusjegyét úgy ahogy "ellopnia", s így a műfaj és a kor kedvelői számára így is szerethetőek az alkotásai. Csak azért hoztam fel Burton Ed Wood-ját, mert ott Martin Landau remekül szemlélteti a korabeli horrorfilmekre jellemző színpadiasságot (Lugosi még jó színésznek számított a 40-es évek elején is!). Lényegében Ed Wood az exploitation atyja. A Grindhouse pedig, már megbocsáss, de pontosan a 70-es éveket idézte meg, s pont ezért egy mestermű (én legalábbis imádom).

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.10.22. 20:14:28

@Bobzen: Én is azt írtam, hogy azokat az időket idézte meg, a 70-es éveket (csak mondjuk nem kellett volna bele az a volna:)). Ezért is volt jó (leginkább a Rodriguez-féle film), mert felvállalták, hogy ilyet csinálnak és teljesen jól lehetett rajtuk szórakozni. De a Farkasember kapcsán nem hallottam olyat, hogy az lenne a cél, hogy a 40-es éveket idézzék meg. Más részről pedig ha még is ezt mondanák, akkor inkább viccesebbre kellett volna venni a figurát, mint ahogy Rodriguezék tették. Ráadásul nem hiába tologatják itt a bemutatót, valószínű a stúdiónak se tetszik az, amit láttak, így próbálnak javítani a helyzeten. Remélem azért jó lesz.
süti beállítások módosítása