Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Scott és a Gucci család

2009.10.21. 10:25 koimbra Szólj hozzá!

Ridley Scott neve mostanában felmerült néhány filmmel kapcsolatban, a rendező teljesen elfoglalt, eltemeti a munka. Be van tervezve a Monopoly mozifilm, az Alien előzménye, a The Kind One krimi-dráma és a Red Riding produkciót, amely egy minisorozaton alapszik. Válogathat tehát, de ha ez még nem lenne elég még a Gucci filmre is lecsapott, amely a híres divattiktátor család életét mutatná be, azon belül is leginkább a 70-es 80-as évekre koncentrálna leginkább az alkotás, ekkoriban élte a família virágkorát, évente 500 millió dollár hasznot produkáltak termékeik.

Patrizia Guccit Angelina Jolie játszhatja el, a nőt 29 évre ítélték, mikor rájöttek, hogy ő ölette meg férjét, Maurizio Guccit. Leonardo DiCaprioval is folynak a tárgyalások, ha a színész igent mond a felkérésre, akkor Mauriziot alakíthatja. A stúdió szeretné, ha jövőre elkezdődhetne a forgatás, de egyelőre a forgatókönyvet szeretnék átdolgozni és éppen keresik az erre legalkalmasabb embert. Először Andrea Berloff dolgozhatott szkripten, majd Charles Randolph ügyködött a forgatókönyvön.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr441464952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása