Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Remake lesz a Shaolin templomból

2009.10.22. 20:48 koimbra Szólj hozzá!

Remake-et készítenek az 1982-es Shaolin Temple filmbőll, akkor Jet Li volt főszereplő, most pedig Jackie Chan lesz. Chan mellett feltűnik még Andy Lau (Repülő tőrők klánja), Nicholas Tse (Az ígéret) és Fan Bingbing (Shinjuku Incident) is. A 29 millió dolláros költségvetésű kínai produkciót Benny Chan (Újabb rendőrsztori) rendezi.

A történet szerint egy szökött rabszolga a Shaolin templomba vetődik, ahol megismerkedik a kung fuval, majd miután tökélyre fejlesztette ezen tudását visszatér, hogy megkeresse apja gyilkosát. A sztöri egy shaolin mondán alapszik. Úgy tűnik év végén hozzá is láthatnak a forgatáshoz, a bemutató pedig 2010 végén lenne esedékes. A nagyjelenetben ezer harcoló szerzetest láthatnánk, miközben a hátuk mögött a templom porrá ég.

Jackie Chan év végére teljesen szabad lesz, hiszen a The Spy Next Door akció-vígjátékkal már végzett egy ideje, jelenleg pedig a Karate-kölyök remake-jét forgatja, de ennek a forgatása is hamarosan befejeződik.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr621468486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása