Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hírek, pletykák röviden

2009.10.26. 16:47 koimbra 4 komment

- Ide kattintva elolvashattok egy jó kis interjút Gőgh Szilviával.
- A Paranormal Activity hatalmas sikere után a stúdió azt fontolgatja, hogy elkészíti a második részt. Tehát még nem jelentették be a folytatást, előfordulhat, hogy nem is lesz (bár kötve hiszem).
- Sylvester Stallone szombaton végre leforgathatta azt a jelenetet az The Expendables film számára, amiben ő, Arnold Schwarzenegger és Bruce Willis is benne volt.
- Jennifer Aniston azt szeretné, ha benne lenne a következő Bond filmben. Korábban Angelina Jolie-t és Freida Pintot emlegették pletyka szinten.
- Úgy volt, hogy Kenny Ortega rendezi a Footloose - Gumiláb remake-jét, mivel a stúdió máshogyan képzelte el a produkciót, mint ő és a büdzsével is gondok voltak. Korábban Zac Efron lépett le, mivel nem akart még egy táncos produkcióban szerepelni.
- Jonh Cena lesz a főszereplője a Brother's Keeper pankrátor drámának. Ebben Cena a volt sulija pankrátor csapatához csatlakozik.
- Ron Livingston is látható lesz a Dilisek vacsorája remake-ben.
- Egy tonna kép Olivia Wilde-ról.
- És egy vicces Star Wars kép

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr651476657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2009.10.26. 20:00:47

dilisek vacsorája kötelező darab , bár csak div-x ben van meg a francia szinkronnal nem olyan jó mint a kern és mikó rengeteget javít az összhatáson. egy kis költségvetésű rendkívül jól kidolgozott vígjáték .

a schwarczi willis stallone jelentről csak lesz 1x kép vmi :)

RaulReal 2009.10.26. 22:21:23

Köszönöm, hogy kilinkelted. :) Én csináltam az interjút. Amúgy az origo is külön cikket adott neki, amiben linkeli az interjút és engem is megemlít. :)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.10.26. 22:26:02

@RaulReal: Ja, láttam, hogy te csináltad. Feltörtél, mint a talajvíz:D

RaulReal 2009.10.26. 22:28:41

@koimbra: Csak gyorsan reagáltam a negyedik rész után. :) Szerencsém volt, hogy nem előzött be senki.
süti beállítások módosítása