Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Oren Peli következő filmjére több stúdiónak is fáj a foga

2009.10.27. 15:52 koimbra 2 komment

Oren Peli (a képen) egycsapásra ismert név lett Hollywoodban, a Paranormal Activity a box office lista élén tanyázik, a 15.000 dolláros film eddig több, mint 60 milliót termelt Amerikában, a Paramount 300.000 dollárért vette meg a produkciót és kevesebb, mint 10 milliót költött marketingre. Peli jelenleg már forgatja a következő filmjét, az Area 51-et, a történet szerint egy csapat rálel arra a titkos katonai bázisra, ahova anno a lezuhant földönkívüli űrhajót vitték. Annak a szereplőnek a szemszögéből fogjuk látni a történéseket, aki cipeli a kamerát, mint pl. a Cloverfield vagy a Blair Witch Project esetében.

Nagy harc folyik a stúdiók között, ugyanis próbálnak egymásra rálicitálni, hogy megszerezzék a film forgalmazási jogait. A Warner, a Sony, az Universal és a Fox még versenyben van, a Paramount (aki a Paranormal Activityt is bemutatta) és a Lionsgate viszont már kiszállt a küzdelemből és jelenleg nem érdeklődik a produkció iránt.

Az Area 51 5 millióba fog kerülni és a készítők 10 millióért vagy ennél többért adnák el az amerikai forgalmazási jogokat.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr181479186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tipca 2009.10.27. 16:06:51

Az nem rossz. Ha az ég világon senki nem nézi meg, már akkor is dupla hasznuk van belőle. :) Meg kéne nézni ezt a Paranormal Activityt. Magyarországra mikor jön?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.10.27. 17:27:10

@Tipca: November 19-én mutatják be itthon.
süti beállítások módosítása