Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mint a villám

2009.10.28. 19:49 koimbra 2 komment

A Fox égisze alatt fog elkészülni a Go Like Hell autóversenyzős film. A produkció Go Like Hell: Ford, Ferrari, and Their Battle for Speed and Glory at Le Mans című regényen alapszik. A könyv sztorija az 1960-as években játszódik, ekkoriban próbált a Ford autógyár betörni az európai piacra, az öreg kontinens országaiban népszerű verdák vonzerejével, márkájával és megbízhatóságával kelt birokra. A Ford az európai autóversenyeken indította el az autóit, így nagyobb figyelmet kapott a médiában és a tévében is sokan követhették ezeket az adásokat.

A film producere Lucas Foster elárulta hogy több híres, neves színész érdeklődik a főszerep iránt. "Rengeteg nagy sztár kérdezősködött már a filmmel kapcsolatban. Megdöbbenne, hogy kiktől érkezik a telefon. Sokat beszéltem már a szereppel kapcsolatban Brad Pitt-tel, akit jó barátomnak nevezhetek." - mondta Foster, majd még ezen kívül megemlítette Josh Brolin, Russel Crowe, Matt Damon, Eric Bana és Daniel Day-Lewis nevét is. "Egy igazán klassz írónk van, már csak egy rendező hiányzik"- folytatta a producer. Olyan direktort szeretnének megnyerni a filmhez, aki szereti a sebességet (ahogy fogalmazott better have a need for speed) és át tudja élni, hogy a vezetők mit érezhetnek, mit élhetnek át vezetés közben.

Az underground autóversenyzés jól ment a kasszáknál, elég csak megemlíteni a Halálos iramban franchise-t, de a Halálfutam már nem hozott ilyen szépen. A Sylvester Stallone főszereplésével készült Felpörögve már bukás volt, akárcsak a Totál turbó. Viszont a Taplógáz már egész jól termelt.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr981482277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2009.10.28. 20:41:05

jeeee autós film...
megjegyezném hogy a totál tahó nem is csoda ha olyan jelenetekkel raksz tele egy filmet ami minden ismert gravitációs tényezőnek ellent mond és epilepsziás rohamot kapsz a sok villogó csilli villi fénytől.

ha esetel egy old scool felfogásban csinálnák mint a tarantyno a bullet proofot (no CGI és egyéb grafikai trükkök) csak a valós autós stunt akkor jó lehet... a készítőknek ajánlom sok sok alkalommal nézzek meg a bullit autós részét a le manst vagy a smokey és a bandita illetve a stoker ace-t , mint a villámot. de ne nagyon mennyenek el a F&F féle felé mert abból már van 4 nem kell klón... lesz 5. is ...

a8zoli 2009.10.28. 20:42:40

jah és paul newmantól a winning !
süti beállítások módosítása