Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Szereposztás

2009.10.28. 10:59 koimbra Szólj hozzá!

- Milla Jovovich leszerződött a Faces in the Crowd pszichológiai thrillerbe. A produkciót Julien Magnat rendezi,  ez lesz az első angol nyelvű film filmje. A sztori szerint egy fiatal nőnek sikerül megúsznia egy sorozatgyilkossal való találkozást. Miután a nő magához tér a kórházban rájön arra, hogy képtelen felismerni az arcokat, így kell élnie további életét. A gyilkos pedig végezni akar az egyetlen szemtanúval.

- Adam Sandler lesz a főszereplője a Jack and Jill romantikus vígjátéknak, a forgatás jövő év elején indulna. Sandler fogja alakítani a címbéli ikertesókat (bizony, még a lányt is ő formálja meg).  Steve Koren írta a forgatókönyvet.

- Billy Bob Thornton is benne lesz a Faster akciófilmben. Dwayne Johnson alakítja a főhőst, aki meg akarja bosszulni testvére halálát. Thornton egy veterán zsarut fog játszani, aki Johnson nyomában liheg. A gyilkos szerepe még nem kelt el. George Tillman Jr. rendezi a Fastert.

- A Fox 2000 azt szeretné, ha Zach Galifianakis és Amy Adams lenne a Town House dráma két főszereplője. A sztori Tish Cohen regényén alapszik. Ridley és Tony Scott lennének a film producerei, a rendezői teendőket pedig John Carney (Egyszer) vállalta magára. A történet egy agrofóbiás emberrel szól, aki barátságot köt egy call girllel.

Címkék: szereposztás miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr511480994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása