Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Calvin Klein 1

2009.10.29. 20:40 Miecs 2 komment

Calvin Klein: Nők


Nők részéről, aki nem csak modell és nagy port kavart szerepeltetése a Calvin Klein-nél az bizony Eva Mendes.

 

Eva:

            A hölgyet leginkább a Halálosabb iromban (2003) és A randiguru (2005) című filmekből ismerhetjük, de bizony feltűnt a Volt egyszer egy Mexikó című 2003-as alkotásban Johnny Depp oldalán. 1990es évek eleje óta számtalan kisebb-nagyobb filmben szerepelt (például: Diszkópatkányok (1998) – koszorúslányként jelent meg), néhol még Mendez néven is. Díjat a Teen Choice Awards-on kapott, bár elvonókúrájával jobban bekerült a köztudatba, mint színészi alakításaival.

 

Klein és Eva:

            Elvonókúrája pont beleesett a Calvin Klein 2008-as őszi kampányába, melynek ő volt a promóciós arca. Nem csak a rehab miatt kavart nagy port ez a kampány, hanem Eva meztelenkedése miatt a Secret Obsession promóciós filmjében is. Bár talán ezt az amerikaiak fújták fel, hiszen Eva mellbimbója egy pici pillanatig látszik és még csak nem is gusztustalan, megbotránkoztató módon. 

 

 

 A Divatblogok Éjszakája teljes programja itt található

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr651484274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Starsgirl 2009.10.29. 20:42:17

én imádom eva-t, szerintem nagyon jó csaj :)
süti beállítások módosítása