Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Chanel 2

2009.10.29. 20:15 Miecs Szólj hozzá!

Chanel 2. rész: Keira Knightley

 

Nicole Kidman után Keira Knightley is belépett a Chanel promóciós arcok közé.

 

Keira Knightley, hol hallhattál már róla?

            Bizony őt legtöbben A Karib-tenger kalózai szerepével, Elizabeth Swann-nal azonosítják. Pedig ez a fiatal lány már akkor vásznon volt, amikor még csak hasonmásként alkalmazták a filmben, de ott volt. Ki gondolta volna Keira-t már 14 évesen képernyőn láttuk nem kisebb produkcióban mint a Star wars: Baljós árnyak  1999-es filmben. Biztosan mindenki emlékszik Padmé Amidala hasonmására, Sabé-ra: Natalie Portman hasonmása Keira Knightley volt. Olyannyira hasonlítottak egymásra sminkben és jelmezben, hogy sokszor saját édesanyjaik nem tudták eldönteni, melyik kinek a lánya. Az igazi áttörést a Csavard be mint Beckham című 2002-es film főszerepe hozta meg. Ez után már sorra jöttek a nagyobb szerepek: A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka, Igazából szerelem, Büszkeség és balítélet, A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse, A Karib-tenger kalózai: A világ végén (Elizabeth-et játszott a Karbi-tengerben is és a B&B-ben is, micsoda véletlen). A Vágy és vezeklés 2008-ban megkapta a Golden Globe legjobb filmnek járó díját. Ekkor terjedtek el a találgatások, hogy Keira vajon anorexiás-e vagy sem… Keira tagad, magyarázkodik; mindenki anorexiásnak látja… ez rejtély marad. A 2008-as Hercegnő című film főszereplőjeként csodálatos volt. Jelenleg 4 film is készülőben van az ő nevével, várjuk a 2010es termést. A Büszkeség és balítélet forgatásakor találkozott Rupert Friend-del. Azóta egy párként jegyzik őket!

 

Keira és Chanel

         A készült képek nagy port kavartak, de talán nem is a profizmusuk miatt. A képek bulvár értéke magasabb volt, mint valódi értéke, hisz Keira Knightley mellei nagyon megnőttek a képeken.

 

 

Végül csak nem nőttek eleget, ezért 2009-ben fiatalabb hölgyeményre cserélték Keira-t.

 

A Divatblogok Éjszakája teljes programja itt található

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr391484207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása