Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Dior

2009.10.29. 21:04 Miecs 2 komment

Dior: Marion Cotillard

A Dior Marion Cotillard-ot választotta a Lady Dior kampányhoz és Lady Marion-nal nagyon sikeresnek bizonyult az együttműködés.

Hol láttuk már Marion-t?

        Ez a fiatal színésznő egy igazi művész család leánygyermeke. Anyja: színésznő, apja: színházi rendező, iker öccsei: festő, iró, unokatestvére: színész-rendező. Marion-ra először a Taxi című Luc Besson rendezte film kapcsán figyelhettünk fel. Előbb utóbb megelégelte az üresfejű Lilly szerepét, így szakított a szereplőgárdával és Luc Besson-nal. Ekkor kapott Tim Burton-től szerepet a Nagy Hal című filmben, ami az első amerikai filmes szerepe. Kásőbb a Hosszú jegyesség-ben nyújtott telejsítményéért megkapta a legjobb mellékszereplő César-díjat. 2006-ban ráosztották Edit Piaf szerepét a La môme (Piaf) című filmben, Audrey Tautou ellen nyerte el és végül 2007-ben hatalmas sikerrrel el is játszotta. 2008-ban Johnny Depp mellett tűnt fel Közellenségek című moziban. Sikeres és tehetséges színésznőnek bizonyult, hiszen Piaf-ért nem csak a Golden Globe-ot söpörhette be, hanem az Oscar-t is magáénak tudhatta. Gratulálunk, így tovább!

 

Lady Dior Marion:

        2008 óta szerepel a Dior reklámaiban. Első alkalommal az Eiffel torony tetején pózolt természtesen Dior ruhában Lady Dior táskával. Marion a képek alapján tökéletesen megfelel a reklám arcának: elegáns, nőies és mégis elérhetetlennek tűnik.

 

A Divatblogok Éjszakája teljes programja itt található

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr791484506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krizzta · http://krizzta.blog.hu/ 2009.10.30. 06:48:15

ez a nő gyönyörű és tehetséges

freakin' · http://azutolsoakciohos.blog.hu 2009.10.30. 08:48:03

gyááh, én is ezt akartam írni, miután elolvastam a bejegyzést :)
sebaj, tényleg az, Közellenségeket is miatta szenvedtem végig :)
süti beállítások módosítása