Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Gucci 2

2009.10.29. 19:52 Miecs 1 komment

Gucci 2: Kik viselnek Gucci-t?

Ami számunkra érdekes lehet még, és szintén magyar vonatkozású a Gucci-nál az Mihalik Enikő. Bizony a magyar modell lány a Gucci reklámfilmjében is szerepel.


Unicef támogatás:

A Gucci limitált szériás ruháival támogatta az Unicef-et. A kollekció bevételének 25%-át az Unicef-nek ajánlotta fel. Ebben Rihanna volt segítségükre. A projekt a Tattoo Heart nevet viseli. Azért esett az énekesnőre a kreatív igazgató választása, mert benne látják azt, akit érdemesnek tartanak követni az emberek, aki fiatal, divatos és tehetséges. Nem utolsó sorban Rihanna is szereti a divatot és rendkívül kreatív.

 

Táskák a hírességek karjain:

A Gucci táskákat előszeretettel hordták és hordják mai napig a hírességek. Eva Longoria, Jessica Alba, Lindsay Lohan és Victoria Beckham sem szívesen teszi le Gucci táskáját.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Divatblogok Éjszakája teljes programja itt található

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr181484163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyuszisz 2009.10.29. 20:11:57

Nekem a Gucciról James Franco ugrik be elsőre, + most már a Guki, és ez a videó, amit az öccse készített vele (annyira nem vicces, kicsit idegesítő):
www.funnyordie.com/videos/6e3825a523/james-franco-gucci-commercial-outtakes?rel=player
süti beállítások módosítása