Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Miu Miu 2

2009.10.29. 21:27 Miecs 1 komment

Miu Miu: Vanessa Paradis

        Vanessa vette át a stafétabotot a Miu Miunál Kirsten-től.

De miért is nem szeretik a nők Vanessa-t?

        Nem másért, mint ő az a szerencsés, aki Johnny Depp-pel élheti le életét. Vanessa is próbálkozott már a szórakoztató iparon belül mindennel. Gyermekként még táncolni tanult, majd énekelt. Lenny Kravitz vezette be a Music Television világába. Színésznőként is ismertté vált, legjobb szerepe a Lány a hídon című filmben volt, amiért César díjra is jelölték. Mégis amiért mindannyian ismerjük és sokan irigylik is, hogy Johnny Depp feleségeként tartják számon. Ugyan hivatalosan nem felesége, nem esküdtek még meg, de már két közös lurkó is gazdagítja családjukat.

Miu Vanessa:

       Kirsten-t 1 év után leváltották, Vanessa lett a 2008/2009-es kollekció arca, modellje.
Nagyon megosztotta a közvéleményt: Vanessa nem szép, és a kép sem jó; Vanessa nem szép, de a kép jó; Vanessa szép, de a kép nem előnyös róla; Vanessa szép és gyönyörű a kampány képei. Ízlések és pofonok... és még egy év eltelt a Miu Miu-nál.

A Divatblogok Éjszakája teljes programja itt található

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr191484650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.10.29. 22:33:08

Mintha őszbe borult volna az arca, szép színés...vagy inkább tavasz?:) Nekem nem jön be:( De Deppnek biztos így is tetszett:)
süti beállítások módosítása