Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Star Trek kivágott jelenet

2009.10.29. 13:45 koimbra 1 komment

A nyár egyik legjobb filmje a Star Trek volt,  csak a főgonoszt alakító Eric Bana volt olyan semmilyen. Nem biztos, hogy jól emlékszem, de a filmben mintha megemlítették volna, hogy a Bana által alakított karakter fogoly volt.  Az alábbi kivágott jelenetben azt láthatjuk, hogy Nero éppen egy jó kis vallatás előtt áll, ám nem alakulnak úgy a dolgok, ahogy azt a fogvatartói elképzelték.


Ha már Star Trek, akkor a rendezőről J.J. Abramsról is ejtek pár szót. Az már biztos, hogy nem ő fogja rendezni a Mission: Impossible negyedik részét.  Felmerült a neve a Superman kapcsán is, de Abrams elmondta, hogy senki nem beszélt erről fele. Az én véleményem az, hogy ebből már nem lesz semmi, a Warner annyit tököl vele, hogy biztosak lehetünk abban nem fogunk látni az Acélember kalandjairól a közeljövőben egy normális filmet látni.

Címkék: star trek

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr191483916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2009.10.29. 17:51:45

A dolog érdekessége, hogy az a rész, amikor Nero azt mondja a végén, hogy "The wait is over.", az benne volt anno a Star Trek trailerében. Éppen ezért sokan hiányolták is a filmből.
süti beállítások módosítása