Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Utószó és köszönet

2009.10.29. 23:58 Miecs 11 komment

Kedves még talpon maradt olvasó!

Köszönöm, hogy megtiszteltél figyelmeddel az este folyamán.
Remélem, hogy elfogadható volt, ahogy összekötöttük a divatot a filmművészettel.

Sajnálom, hogy nem jöttek tömegével a kommentek. Szívesen látom a véleményeket, visszajelzéseket, feedback-eket a ma estével kapcsolatban akár emailben, akár skype-on.

Mégegyszer köszönöm azoknak, akik kitartottak ma este mellettünk!

 

További kellemes és szép estét mindenkinek!

És divatra fel!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr531485485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.10.30. 05:15:47

Azt hiszem, jobb lett volna ezt a divat dolgot nem erőltetni.Az emberek az őket specifikusan érdeklő blogokra iratkoznak fel és nem valószínű, hogy a mozi- és divatrajongók között igen nagy lenne az átfedés.
Engem pl. kicsit sem érdekel a divat (sőt kifejezetten megvetem, mint a fogyasztást feleslegesen erőltető, és így a természeti erőforrásakat feleslegesen pazarló tevékenységet) és ezért igen zavart, hogy tele volt a Reader számomra érdektelen postokkal. Alig győztem törölni ezeket, már a leíratkozáson gondolkodtam.
Matadjatok a kaptafánál, a filmes cikkeitek igen jók. Ha hasonló színvonalon tudtok a divatról írni, nyissatok másik blogot.

Krizzta · http://krizzta.blog.hu/ 2009.10.30. 06:40:45

szerintem nem baj, hogy egyetlen estére kicsit eltávoldotatok a filmektől, illetve nem is, mert mindegyik posztban színészekről van szó... nekem nagyon tetszett, nem kis munka lehetett, le a kalappal Miecs!!!:) és Elanor is;)

Miecs 2009.10.30. 07:26:30

@the Static: én annyit értek a divathoz mint vakegér a színekhez és így utólag bevallom, hogy olyannyira nem izgat, hogy nagyon. Mikor jött a Divatblogok éjszakájára a felhívás nem én és nem Koimbra nevezte be a blogot. Ha már benevezte valaki egyefene, legyen. Eléggé nehéz volt a dolgom, mivel nem érdekel a divat és igazából egy filmes blogon nem tudom, hogy máshogy lehetett volna összehozni a divatot és a filmet. Remélem azért megtalálod a blogod a szád ízének való posztokat is. Köszönöm a megértésed!

@Krizzta: nagyon szépen köszönjük, igyekeztünk!

További jó olvasgatást!

Anemona07 · http://utilapuhalozat.blog.hu/ 2009.10.30. 09:23:30

Mesikém!

Röviden: ez marha jó lett!!!!! :) Ugyan tegnap este nem tudtam itt lenni, de ma reggel mindent elolvastam, és le a kalappal :) tökéletes lett, mindenhez hozzászólt, érdekes, de a lényeg, hogy nem sok. Akit nem érdekel a divat, annak is pont elég (pl nekem), mert annyi jó témát érint ;) szóval le vagyok nyűgözve :DD
Gratula mindkettőtöknek ;)

freakin' · http://azutolsoakciohos.blog.hu 2009.10.30. 09:25:10

Szerintem semmi baj nem volt ezzel, aki nem szereti a divatot, annak nem muszáj elolvasnia ezeket a bejegyzéseket és ennyi. Tök jó, hogy ezt így összekötöttétek a filmekkel, ezért is jár a gratuláció. :)
Igazából én sem rajongok a divatért, de rengeteg tök jó dolgot olvastam és nagyon ügyesek voltatok. Tehát gratula az írásokhoz, nekem nagyon tetszettek. :)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.10.30. 09:29:45

@the Static: Csak egy este volt ez a divatos dolog.

Miecs 2009.10.30. 09:32:13

@Anemona07: AMikám!!! Nagyon köszii.... juj azt is köszi, hogy elolvastad és emlékeztél rá h most van :D

@freakin': Nagyon köszönjük neked is! Jól esnek ezek az elismerések, hiszen abszolút nem illik bele a koncepciónkba.
Köszi

Shyllard 2009.10.30. 09:46:25

Nem nagyon érdekel a divat, de azért lehetett találni pár érdekes dolgot. Gratula hozzá, azért nem kis dolog lehetett a filmeket és a divatot összehozni. És szerintem elég jól sikerült.

madárijesztő 2009.10.30. 09:51:37

@the Static: Biztos fárasztó lehetett törölni, kb. mint mikor kertet ásol, igaz?:)
Szerintem pedig ennyi belefér, ki volt írva, hogy egy este lesz csak. Szerintem jó volt, nem tudom minek kell pampogni:)
Volt néhány érdekes dolog, Jessica Alba gyönyörűen nézett ki:)

Brüsszeli csipke 2009.10.30. 10:06:02

Azért, mert nem kommenteletünk, attól még szerintem sokan ellátogattak ide. Köszönet a remek szórakozásért, nagyon élvezetm :)

Armida · http://armida.freeblog.hu/ 2009.10.30. 21:05:38

Gratula Miecs, sztem nagyon ügyes voltál és látszik, hogy rengeteget melóztál vele.
süti beállítások módosítása