Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Clare fantasy trilógiája a vászonra költözik

2009.10.30. 11:31 koimbra Szólj hozzá!

Cassandra Clare fantasy könyvtrilógiája a The Mortal Instruments a gyöngyvászonra költözik, Bob Shaye és Michael Lynne legalábbis azon munkálkodik, hogy mihamarabb a mozikban láthassuk az írónő regényeit. Jessica Postigo (Operation Checkmate) írja a forgatókönyvet a City of Bones, a City of Ashes és a City of Glass regények alapján (ha jól tudom az első könyv decemberben jelenik meg nálunk).

"Cassandra egy igazán különleges, képzeletgazdag és mindenki számára vonzó világot mutat be egy 16 éves lány szemén keresztül" - mondta az egyik producer, Robert Kulzer

A történetben egy Clary Fray nevű tini lány a főszereplő, aki eltűnt édesanyját keresi, a nyomokat követve egy olyan városba téved, ami tele van tündékkel, vámpírokkal, warlockokkal és különféle démonokkal.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr871486237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása