Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hardy és Theron leszerződött a Mad Max 4-be

2009.10.30. 10:04 koimbra 1 komment

Na végre, úgy tűnik sínen van a Mad Max 4, némi huzavona után kiderül kik lesznek a főszereplők a folytatásban. Tom Hardy (RocknRolla) játszhatja el Max Rockatansky-t, a karaktert korábban Mel Gibson alakította az első három felvonásban. Korábban pletyka szinten Sam Worthington és Jeremy Renner nevét emlegették a figurával kapcsolatban. Charlize Theron pedig a női főhőst fogja megtestesíteni. Mel Gibson nem lesz benne, de szerintem talán egy cameo-ra rá tudják majd beszélni.

A történetről még nem lehet tudni semmit, de annyi már biztos, hogy a sztori röviddel  a Mad Max 3. - Az igazság csarnokán innen és túl eseményei után fog játszódni. Ide kattintva egy videót nézhetsz meg, ahol Miller a filmbéli kocsiról ejt néhány szót.

Miller jelenleg a Táncoló talpak folytatásán ügyködik, jövő nyáron lát hozzá a Mad Max 4-hez.

Címkék: franchise mad max 4

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr401486018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rolee83 2009.10.30. 15:49:56

Mel Gibson nélkül nem tudom van e értelme?! Ugyanazt a karaktert más színész játsza el...
süti beállítások módosítása