Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Még egy The Road előzetes

2009.10.30. 22:25 koimbra 1 komment

John Hillcoat rendezésében érkezik a The Road posztapokaliptikus alkotás, amely Cormac McCarthy Pulitzer-díjas regényén alapszik. A sztori egy világméretű tragédia után játszódik (a könyvben nem derül ki, hogy mi történt), egy apát és annak fiát követhetünk nyomon, az ő túlélésért vívott harcukat láthatjuk egy olyan világban, ahol az emberek egy (vagy nagy?) része már kannibál életmódot folytat. McCarthy könyvében a szereplők alig kommunikáltak egymással, csak tőmondatokban beszélnek a szereplők.

Viggo Mortensen és Kodi Smit-McPhee lesznek a főszereplők, Charlize Theron, Guy Pearce és Robert Duvall is láthatóak lesznek a produkcióban. Magyar bemutató még nincs, Amerikában november 25-én mutatják be.

Címkék: trailer the road

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr321487846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2009.10.31. 09:07:06

Hillcoat rendezte ugye az Ajánlat című posztwesternt, Nick Cave könyvéből. Ez is jó lesz.
süti beállítások módosítása