Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Thor apját Hopkins játssza

2009.10.30. 10:47 koimbra 2 komment

Nyáron még úgy volt, hogy Brian Blessed brit színész lesz Odin a Thor képregényfilmben. Azonban Blessed lelépett, helyette pedig Anthony Hopkins fogja alakítani Asgard uralkodóját és Thor apját.

A főszereplő Chris Hemsworth lesz, gonosz féltestvérét peig Tom Hiddelston játssza. Natalie Portman pedig Jane Fostert, Thor földi szerelmét formálja meg. Kenneth Branagh januárban láthat hozzá a filmhez. Valószínűsíthető, hogy Samuel L. Jackson is benne lesz a produkcióban, mint Nick Fury, aki a végén felajánlja hősünknek, hogy csatlakozzon a Bosszú angyalai csapathoz.

A történetben Thor, a villámisten egy arrogáns harcos, akinek tettei miatt egy ősi háború újra előtérbe kerül. Büntetésképp Odin a Földre száműzi fiát, arra kényszeríti, hogy az emberek között éljen, itt megtanulhatja hogyan viselkedik egy igazi hős. Asgardról azonban az egyik gonosztevőnek köszönhetően sötét erők érkeznek a Földre, hogy meghódítsák azt. Thor az egyetlen, aki megállíthatja őket.

Címkék: thor miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr571486116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

halamadrid 2009.10.30. 12:44:35

yeeeaah! Hopkins for president...

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.10.30. 12:47:41

@halamadrid: Ha úgy vesszük, akkor Asgárd elnöke:D
süti beállítások módosítása