Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Avatar: teaser és trailer összehasonlító videó

2009.10.31. 17:15 koimbra 1 komment

A héten láthattuk az Avatar új előzetesét, George Lucast pedig talán megeszi a fene, hiszen nagyon úgy tűnik, hogy Cameron talán egy Csillagok háborújával is dacoló világot teremtett. Nem lennék meglepve, ha az Avatar hatalmas siker lesz, akkor jön még egy Csillagok háborúja film, mint ahogy azt korábban mondták

A Gurisa nevezetű vimeo fehasználó pedig gyorsan össze is hasonlította a trailerben és a teaserben látott effekteket.


És néhány orosz posztert tekinthettek meg alább.

 

 

Címkék: avatar poszter

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr281489194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pistu 2009.10.31. 18:06:17

Furcsa, mikor a teaser megjelent sokan azzal magyarázták a cgi iránti csalódottságot, hogy a néző szeme már hozzászokott az agyon szűrőzött computer animációhoz. Pont azon kardoskodtak hogy Cameron bevállalta a tiszta animációkat. Erre most így összehasonlítva a teasert a trailler számomra meg pont az tűnik fel hogy minden megkapta az elmaradhatatlan szűrőket :)
Ettől függetlenül, legyen bármilyen is a cgi (sosem szempont nálam) várom nagyon. De csak mint filmet, nem mint messiást, vagy filmipart megreformáló ........-t.(ide rakják a hypeolo fanboyok a megfelelő szót, nekem most nem ugrik be:))
süti beállítások módosítása