Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ferrara nem rendezi Snipes-ot

2009.11.01. 13:56 koimbra Szólj hozzá!

Három hete írtam arról, hogy Wesley Snipes játssza a főszerepet a Game of Death akciófilmben. A színész egy testőrt fog alakítani, akinek meg kell védenie egy diplomatát a világ legjobb bérgyilkosai ellen. A film forgatása el is kezdődött, a rendezői székben pedig Abel Ferrara csücsült, ám a direktor felállt és kilépett a produkcióból, arról nincs info, hogy miért távozott. Gyorsan meglelték az utódját Georgio Serafini személyében.

Zoe Bell egy nővért fog játszani, a B filmek egyik akcióhőse, Gary Daniels pedig a bérgyilkosok vezérét alakítja. Robert Davi is feltűnik az alkotásban.

Azt most még nem tudni, hogy a mozikba kerül-e az akció vagy csak dvd-n jelenik meg. Úgy vélem Ferrara jelenléte miatt gondolhattunk csak arra, hogy esetleg a filmszínházakba kerülhet a produkció, így viszont szerintem 100 %, hogy a tékák polcain fog landolni a film. Már csak azért is, mivel Snipes egy ideje nem látható a mozikban és mellette még ott van Daniels és Davi is.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr201490777

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: you can check here 2019.02.17. 21:43:33

A nemzet választ? - hacsaknem

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása