Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Wes Anderson szívesen forgatna az űrben

2009.11.02. 11:20 koimbra 1 komment

Wes Anderson eddig kisebb költségvetésű mozikat készített, ám most már nagyban gondolkodik. "Szeretnék filmet készíteni az űrben" - mondta a rendező az AccesHollywoodnak a Fantastic Mr. Fox premierjén. "Ha lehetséges lenne, szeretnék az űr különféle pontjain forgatni".

Anderson nem az a rendező, aki képes tömegeket vonzani a mozikba, a legtöbbet termelő alkotása a Tenenbaum, a háziátok volt, ami 71,4 milliót hozott, a Utazás Darjeelingbe pedig 35 milliót tud felmutatni. Egy űrben forgatott alkotás több, mint száz millióba kerülne alsó hangon, szóval nem biztos, hogy lenne olyan producer, aki a fenti szavak elhangzása után elgondolkodott volna azon, hogy tárgyalásokba kezd a NASA-val és Andersonnal felveszi a kapcsolatot, hogy miképp is gondolta ezt a filmet.

A rendezőnek egyébként sincs bejelentett sci-fi projektje, de egyéb ötlete akad. "A következő filmem a saját ötletemen fog alapulni." De kijelentette, hogy mindenképpen szeretne olyan produkciót ledirigálni, ami könyvből készülne.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr791492669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyuszisz 2009.11.02. 22:01:04

Nagyon bírom a filmjeit.
Úgy képzelem, nem sci-fit forgatna, hanem mondjuk egy űrhajós spirituális utazásáról a semmiben.
süti beállítások módosítása