Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Csak röviden...

2009.11.04. 20:08 koimbra 4 komment

Blood & Bone: Michael Jai White egy keménykötésű, kőarcú fenegyereket alakít, aki otthon van a küzdősportban, a sittről való szabadulása után az utcán is megmutatja illegális versenyeken mire képes. Emberünk egyre magasabb összegű bunyókban vesz részt, célja azonban nem az, hogy ebből gazdagodjon meg, hanem másféle tervei vannak.

Hősünk olyannyira kemény, hogy egyszer sem izzad meg a harcok közben, szorítani így egyáltalán nem is lehet neki. Cserébe viszont látványos rúgásokat és ütéseket visz be ellenfelének. Ha Channing Tatum is ilyen szinten nyomta volna a Bunyóban, nagyságrendekkel élvezhetőbb lett volna a film. A Blood and Bone-t az elején majdnem kikapcsoltam a Barátok közt stílusú kommunikáció során. Már a dutyiban is olyan laza Jai White, hogy a falon lévő tükörből beszél a földön lévő ellenfeléhez, pár percre rá pedig egy szoba bérlője dumál hozzá, ő pedig a szoba közepén áll háttal.

A főgonoszt játszó Eamonn Walker olyannyira igyekszik megformálni szerepét, hogy túljátssza azt néhányszor. Összességében 50 %-ot ér a film, Michael Jai White rajongóknak viszont kötelező, szépen leabál mindenkit a filmben.

 

 

 

A másik férfi (The Other Man): Peter (Liam Neeson) egy nap rájön arra, hogy neje (Laura Linney) megcsalja őt. A férfi szembe akar nézni az illetővel, ezért szinte elvakultan lát hozzá, hogy felfedje az illető kilétét.

Emlékeztek még a Bérgyilkosokra? Antonio Banderas és Sylvester Stallone közös jeleneteinek olykor izzott a levegő és feszülten lestük, hogy most ugyan ki nyer. Valami hasonló izgalomra számítottam A másik férfi kapcsán, de csalódtam. Mikor Neeson és Banderas találkozik nem mozdult meg bennem semmi, nem vált feszültté a légkör, pedig vártam és egy idő után még mindig nem adtam fel és tovább vártam.

Úgy gondolom, hogy Richard Eyre rendezőt lehet hibáztatni azért, hogy a két színész sakkpartija csak egy unalmas produkció lett. Kár, nagyon kár. 30 %-nál többet nem tudok rá adni, kiábrándító.

 

Címkék: röviden

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr651500870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

b0lha 2009.11.04. 23:58:47

veletlenul sem fika, meg semmi, csak nem birom kihagyni:
KI A F@SZ AZ A Michael Jai White? :D sose hallottam rola :o veletlenul nem winston007nel kene szerepelnie, a zspanteonban?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.11.05. 09:44:20

@b0lha: Gyakorlatilag de:) Talán a Spawn film lehet élete fő főszerepe

Spawn85 2009.11.05. 12:50:22

Én is a Spawn filmet akartam mondani, mint talán egyetlen olyan filmet, ami ismertebb tőle. Nekem az tetszett (annak ellenére, hogy nagyon elcseszték a képregényhez képest)

Illetve én még "Vitathatatlan II"-t mondanám, ami egész nézhető lett. Bár főleg a látványos bunyók miatt.

Ja, és a "Sötét Lovag"-ban is volt egy kisebb mellékszerepe Michael Jai White-nak. Ezt azért ne hallgassuk el, hiszen a tavalyi év egyik legjobb filmje volt.

No, meg talán a "Tökéletes Katona" második része említhettő a neve mellett. (A Van Damme-féle folytatás.) De az meg...hát...nem lett jó.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.11.05. 12:54:49

@Spawn85: Szerintem nem tett semmit hozzá A sötét lovaghoz, nekem először Ledger, Bale jut először eszembe, majd a végén a nagy benga néger mikor szépen elkéri a távirányítót a hajót, majd Caine, Freeman, Roberts és Gyllenhaal.:)
süti beállítások módosítása