Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Green Zone poszter

2009.11.04. 14:13 koimbra 3 komment

Ez a poszter kb. olyan, mintha lefényképezték volna Matt Damont az utcán és így felrakták volna a képét erre a poszterre, nem tudom ezzel kinek a figyelmét fogják felkelteni, egy akció-thriller filmhez úgy gondolom jobb plakát dukálna.  A Green Zone-ban Damon egy CIA ügynököt alakít, aki tömegpusztító fegyvereket keres a Közel-Keleten. Az előzetes erre található.

Címkék: poszter green zone

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr411498342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GargleBlaster · http://autostat.hu/hasznos 2009.11.04. 15:28:07

kezdem már nagyon unni matt damont és ezt a bourne vonalat. amúgy a the informantban nagyot alakít. nem tudom miért nem játszik csak normális filmekben... megtehetné.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.11.04. 15:35:57

@GargleBlaster: Mert az Informant nem termelt iszonyat nagy pénzeket, a Bourne filmek pedig igen és minél többet hoz egy filmed, annál ismertebb vagy, annál több lóvét kapsz. És kell néha ilyen produkció is, jó az, ha tudja az ember, hogy vannak olyan alkotások, amikben ő szerepelt és hatalmas siker volt.

freakin' · http://azutolsoakciohos.blog.hu 2009.11.04. 17:18:01

sztem baromi cool plakát, nekem tetszik. A Bournet meg azért unod, mert van belőle 3 rész? nem tetszik, nem nézed :)
süti beállítások módosítása