Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Három férfi és egy folytatás

2009.11.04. 11:38 koimbra 2 komment

Ha van remake, ami sokkal jobb volt, mint az eredeti az a Három férfi és egy bébi volt. 1985-ben került a mozikba a Három férfi és egy mózeskosár francia vígjáték, ami alapján két év múlva elkészült az amerikai változat Leonard Nimoy rendezésében, az akkor még ismertebb neveknek számító Tom Selleck, Ted Danson és Steve Guttenberg főszereplésével. A francia film nem volt rossz ugyan, de az amerikai verzió sokkal viccesebb volt szerintem. A történetben három agglegény boldogan éli életét egy lakásban, mikor a küszöbön egy csecsemőt találnak, akit magukhoz vesznek és megismerkednek a pelenkázás, az etetés és egy hasonló dolgok ügyes-bajos dolgaival.

A folytatás 1990-ben érkezett, a Három férfi és egy kis hölgy már nem lett olyan jó szórakozás, mint az első, de még így is nézhető volt. 19 évvel ezután a Disney fejesei úgy döntöttek, hogy itt az ideje még egy sequelnek és az előző felvonásban látott szereplőgárdát szeretnék visszahozni a harmadik részbe. Már az is dicséretes, hogy nem remake-ben gondolkodnak.

"A Disney szeretné megcsinálni a Three Men and a Bride filmet...Az előző részekben látott szereplőket is vissza fogják hozni. Erről még senki nem tud, velem beszéltek először erről" -nyilatkozta Guttenberg a WENN-nek.

"És itt az ideje egy új Rendőrakadémiának. Úgy gondolom készíthetnének egy új Selyemgubó részt is. Nagy sikerek voltak, szerintem a folytatásokkal csak jót tennének. Erről szól az egész, hogy a világot jobb színben lássuk" -folytatta a színész.

Ha Guttenberg még a toppon lenne, azt hinném csak viccel, de mivel már jó ideje nem csillog oly fényesen a csillaga, talán még komolyan is vehető, amit mondott. Végülis minden régen nagy névnek számító színész megpróbálja összehozni egyszer az egykor sikeres filmje folytatását.

Címkék: miújság sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr11498044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása