Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Williamson a Sikoly 4-ről

2009.11.04. 11:50 koimbra 1 komment

Az MTV telefonon készített egy interjút Kevin Williamson forgatókönyvíróval és a Sikoly negyedik részéről faggatták. A harmadik részt 2000-ben láthattuk, a történet nem ott fog folytatódni, ahol az utolsó felvonás véget ért, hanem ebben is évek telnek el.

"10 évvel az utolsó rész után játszódik a sztori és ismét Woodsboroban fognak történni az események. A három főkarakter visszatér és még néhány új szereplőt is bemutatunk." -mondja Williamson.

Azaz Courtney Cox, David Arquette és Neve Campbell ismét jelen lesznek (ahogy korábban már kiderült), az író pedig egy új trilógiában gondolkodik, amiben szintén szerepelni fognak ezek a színészek.

Címkék: miújság sikoly sequel sikoly 4

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr251498072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tipca 2009.11.04. 12:15:27

Csípem a Sikoly sorozatot (bár tény, hogy a harmadik rész hagy egy kis kívánnivalót maga után), szóval jöhet a film. Az meg külön öröm, hogy a nagyöregek is visszatérnek. Azért remélem, most már nem játsszák el a "Gale és Dewey szakítottak, utálják egymást, de a rész végére megint összejönnek" miniszálat.
süti beállítások módosítása