Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Baron Cohen következő két filmje

2009.11.07. 18:07 koimbra Szólj hozzá!

Sacha Baron Cohen letudta azokat a filmeket, amelyekben az általa kitalált és megformált karakter volt a főszereplő. Az élet nem állt meg számára, elindította saját produkciós cégét, a Four By Two Films-t és két produkciót is betervezett, amelyben ő maga lesz a középpontban.

Az első címe az Accidentes lesz, ennek forgatókönyvét Peter Baynham, a Borat és a Bruno egyik írója tette le az asztalra. Baron Cohen ebben az alkotásban egy balesetekre szakosodott ügyvédet játszik, akiből afféle hős válik, miután megnyer egy olyan pert, amit egy bevándorló indított munkaadója ellen, de ugyanakkor a los angeles-i hatalmi elit szemében szálka lesz.

A másodikról nem lehet sokat tudni, egyelőre még címe sincs, a tartalmát pedig nem árulták el, viszont ezt több stúdió is meg akarta szerezni, végül a Columbia került ki ebből a csatározásból győztesen. A forgatókönyvet Baron Cohen írta a Borat és a Brüno íróival, Baynhamel, Art Hines-szal és Dan Mazerrel.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr771507541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása