Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Slammin' Solmon előzetes

2009.11.07. 13:27 koimbra 1 komment

Ismeritek a Broken Lizard csapatot? Nekik köszönhetjük többek között a Sörcsata, a Baromi őrjárat és a Sült paradicsom agymenéseket. Egyik filmjük sem hozott túl sokat, a Slammin' Salmon is igen nehezen jut el a mozikba, még év elején mutatták be a Slamdance fesztiválon, de csak jóval később sikerült forgalmazót találni. A produkciót Kevin Heffernan rendezte, a forgatókönyvet pedig Jay Chandrasekhar, Kevin Heffernan, Steve Lemme, Paul Soter és Erik Stolhanske (gyakorlatilag az egész Broken Lizard) írta.

Cleon Salmon (Michael Clarke Duncan) régebben bokszolt és nehézsúlyban világbajnok volt, jelenleg egy éttermet üzemeltet. Azonban 20.000 dollárral lóg a jakuzának és sűrőgsen ki kellene fizetni, ezért versenyt hírdet a péncérei között, egy este alatt a legtöbb kaját kell eladniuk. a legjobban teljesítő 10.000 dollárt kap az este végén.

Címkék: trailer slammin solmon

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr701507013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2009.11.07. 23:23:51

sületlen paradicsom az. amúgy a legjobb filmjük a baromi őrjárat sztem. ez se lehet ross. jah és robin is bene az igy jártam (marha sokáig) anyátokkal :D
süti beállítások módosítása