Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Űrlények lesznek a Torpedóban?

2009.11.07. 13:11 koimbra 2 komment

Már tudható egy ideje, hogy film készül a Torpedó táblás játék alapján, a kinézett rendező Peter Berg elmondása szerint egy epikus, tengeri csatákkal tarkított akció-kalandfilmet fognak látni a nézők. Néhány napja egy pletykákat szállító oldal tudni vélte, hogy Berg már nem melegíti tovább a rendezői széket, ezt azóta sem cáfolta meg senki, igaz más oldal sem erősítette meg saját forrás alapján.

A Torpedó kapcsán most a LatinoReview szállított egy érdekes hírt, az oldal egy forrásra hivatkozva azt állítja, hogy a hajóknak űrlényekkel kell majd megküzdeniük.

Elég érdekes, nem tudom volt-e olyan ember, aki a játék alatt azt képzelte, hogy a saját tábláján látható cirkálók és rombolók űrhajók. Szerintem látványos csatákat úgy is lehet produkálni, ha két ország "ladikjai" mennek egymás ellen. Bár mondjuk valamivel el kell adni a filmet, a Torpedó név pedig befutottnak számít, ha jól sikerül a marketing biztosan megugranak az eladások.

Címkék: miújság battleship

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr611506983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex Mahone 2009.11.07. 14:31:48

Ezzel a hülye alappal csak akkor lesz jó a film, ha ráköltenek vagy 200 milkát a látványra... Akkor viszont meg van az esély, hogy tényleg jó lesz.

Drakeamarth 2009.11.07. 17:53:02

Szerintem attól még, hogy egy filmre sokat költenek, nem lesz jó, max látványos.
süti beállítások módosítása