Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Foxx és Lawrence nőket fognak játszani

2009.11.09. 10:14 koimbra Szólj hozzá!

Jamie Foxx és Martin Lawrence lesznek a Sheneneh and Wanda főszereplői, a színészek nőket fognak alakítani a produkcióban. Lawrence-nek ez korábban már bejött a Gagyi mamiban és a Wayans tesóknak a Feketek fehérenben. A forgatókönyvet Foxx írta és producerként is felügyeli majd a filmet, akárcsak Lawrence.

A Sheneneh and Wanda vígjáték a Skank Robbers ál-előzetesen fog alapulni, amelyet Foxx és Lawrence készített a BET Awardsra. Mivel a visszajelzések pozitívak voltak, a duó úgy döntött, hogy filmet készítenek a trailer alapján. Állítólag a két színész már régóta szeretett volna együtt dolgozni és végre megtalálták azt a filmet, amely mindkettejüknek megfelel. A Screen Gems minél hamarabb megpróbálja tető alá hozni az alkotást.

Íme az ál-előzetes

Foxx jelenleg a Törvénytisztelő polgárban látható, a következő filmje pedig a Valentine's Day lesz. Lawrence legközelebb pedig a Halálos temetés remake-jében tűnik fel.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr891510939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása