Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Winstone sorozatgyilkos után kajtat

2009.11.09. 11:56 koimbra Szólj hozzá!

Ray Winstone bólintott rá a Red Snow sorozatgyilkosos thriller főszerepének az eljátszására. A színész egy volt S.A.S. tisztet alakít, aki Kanada északi részére utazik, hogy a havas, fagyos, erdős vidéken meglelje eltűnt lányát.

Stuart St. Paul leddig több, mint 130 filmben kaszkadőrként erősítette Hollywood hírnevét. Nem ez lesz az első alkalom, hogy beáll a kamera mögé és megrendez egy produkciót, igaz egyikkel sem ért el túl nagy sikert, talán majd ezzel. St. Paul a forgatókönyvet is maga írta, áprilisban láthat hozzá a forgatáshoz Kanadában, 4 millió dollárból gazdálkodhat.

A thriller igaz történeten alapszik, a 80-as években Alaszkában tevékenykedett egy sorozatgyilkos, az újságok legnagyobb örömére, mivel így mindig volt mit a címlapon szerepeltetniük.

Winstone-ra nem lehet ráfogni, hogy unatkozna, négy olyan film és egy sorozat van éppen utómunkálatok alatt, amiben szerepel, kettő már bemutatásra kész állapotban van, kettőt produkciót pedig most forgatnak.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr761511205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása