Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Dane Cook Riddler akar lenni a harmadik Batmanben

2009.11.11. 11:52 koimbra 8 komment

Christopher Nolan jelenleg az Inception filmmel van elfoglalva, a Batman harmadik részére tehát még éveket kell várni, ám máris rengeteg színész szóba jött néhány karakterrel kapcsolatban. Angelina Jolie és Rachel Weisz örömmel játszaná el a Macskanőt, Johnny Depp pedig Ridllert formálná meg, de Guy Pearce is szivesen elvállalná ezt a szerepet.

Az MTV News interjút készített Dane Cookkal, a színész elárulta, hogy nagyszerű lenne, ha benne lehetne egy sci-fiben vagy képregényfilmben, ezek után akár vissza is vonulna. Cook meg is említi Riddlert, na ennek a szerepnek aztán nagyon örvendene.

Címkék: batman

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr31517588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2009.11.11. 14:47:31

Ezt nagyon gyorsan felejtsd el barátom hogy Te valaha is Riddle lehetnél :D Nolan inkább színészeket választ,nem "ilyeneket"! Ő inkább a "sötétebb" oldalát mutatja meg a rossz figuráknak is, Joker és Kétarc szerepében is ezt tette,szóval kétlem hoyg Riddle-t ismét ilyne bugyuta idiótaként akarja bemutatni! mellékesen jó volt Jim Carrey annó,de ez már más Batman széria:D

Seraphin 2009.11.11. 17:52:59

A Dane Cookot miért nem szereti egyik magyar internethasználó sem?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.11.11. 18:01:46

@Seraphin: Nekem konkrétan nincs vele bajom:) De a legutóbbi filmje, A spanom csaja konkrétan bitang rossz volt. A Mr. Brooks viszont komolyabb alkotás volt és abban jó tudott lenni, a Dan és a szerelemben sem volt rossz, A kabalapasiban viszont többször volt idegesítő, mint kedvelhető.

asz0089 2009.11.11. 18:59:52

Reméljük Nolan jól dönt és messziről elkerüli ezt a csávót, akár Depp, akár Pearce ezerszer jobb választás lenne.

Seraphin 2009.11.11. 19:44:50

A hónap dolgozójában és a Kabalapasiban jó volt szerintem, én bírom a stílusát a filmek alapján. A Mr. Brooksban és a Danben visszafogott volt, a Spanom a csajomat nem láttam.
Szerintem elég gonosz arca van, jó lehet egy Batman villainhez.

jimbo1000 2009.11.12. 00:09:19

nem dane cook volt az, akit jim carrey utodának neveznek a gumiarca miatt, ezért én nem taranám jó ötletnek, mert akkor ugyanojan bolond rébuszt kapnánk - bár ki tudja
szerintem nolan ha gondolkodik is valakiban, az olyan személy lesz akire nem is gondoltunk eddig, amlékszem, hogy a sötét lovag elött joker szerepére robin williemset emlegették, erre meg hest jött, aki akko a buzi cowboy szereppel volt híres, és nem is gondoltuk volna, hogy egy ilyen zseniális karaktert hoz létre.
johnny depphez meg annyit, hogy szeritem neki volna egy jobb batman ellenség, ami nagy poén lenn ha azt játszaná el

bug jr. 2009.11.12. 11:00:42

mit akar ez a szerencsétlen te jó ég?ez a madár még veres jánosnál is jobban irritál pedig az már nagy szó.amit a kabalapasiban művelt,azért örökre el kellene tiltani a szinészmesterségtől

Bobzen 2009.11.12. 14:00:29

Dane Cook minden idők legrosszabb stand-up komikusa, akinek valaha is országos turnét finanszíroztak a támogatói. Nuff said. Ha ez a szánalmas ripacs lesz a Riddler, garantálom, hogy bukik a film.
süti beállítások módosítása